Categorii

facebook banner

Cumpara de la noi!
 • Puteti comanda atat online cat si telefonic.
 • Puteti returna produsul in decurs de 10 zile, fara intrebari.
 • Majoritatea produselor au 24 de luni garantie.
 • Puteti alege dintr-o oferta de peste 500 de produse.
 • Va oferim numeroase oferte speciale la preturi imbatabile.
 • Beneficiati de asistenta tehnica telefonic sau prin email
 • Va tinem la curent cu ultimele noutati tehnologice.

Cum Platesc?

1. Plata Ramburs (la livrare)

Puteti sa platiti comanda efectuata in numerar, in momentul in care aceasta a ajuns la destinatie prin intermediul firmei de curierat (ramburs). NU se livreaza comenzi la sediul SC ROMLIGHT SRL.

2. Ordin de plata

Prin aceasta modalitate puteti sa platiti direct in contul nostru prin banca.

 • Pasul 1: Confirmarea comenzii de catre un agent de vanzari;
 • Pasul 2: Trimiterea unei facturi proforme de plata prin e-mail;
 • Pasul 3: Confirmare platii prin OP-ordin de plata (trimis prin e-mail).

Comanda va fi livrata imediat dupa incasarea ordinului de plata.

Nume firma: ROMLIGHT srl
Banca: Transilvania
Contul: RO71 BTRL 0450 1202 8272 22XX

Termenul de livrare

Ledled.ro isi rezerva dreptul de a valida comenzile prin contactarea telefonica a clientilor; totodata se comunica disponibilitatea produselor si timpul de livrare.

Livrarea produselor comandate se efectueaza in termen de 24-72 de ore (1-3 zile lucratoare), in limita stocului disponibil. Perioada de livrare a produselor comandate depinde de receptionarea comenzii dvs.

Pentru comenzile efectuate in cursul weekend-ului sau in timpul sarbatorilor legale marfa se va livra in urmatoarele 2 zile lucratoare.

In cazul in care ati achitat contravaloarea produselor prin ordin de plata sau virament bancar, termenul de livrare se masoara incepand cu ziua in care suma platita de catre dumneavoastra a ajuns in contul SC ROMLIGHT SRL.Costuri de livrare

 • Pentru comenzi cu valoare SUB 400 lei - costul de transport este de 15 lei
 • Pentru comenzi cu valoare PESTE 400 lei - costul de transport este suportat de noi, livrarea fiind GRATUITA!

Costurile de livrare de mai sus sunt valabile pentru comenzile livrate in localitatile standard din reteaua Fan Courier. Daca localitatile se gasesc intr-o zona extinsa fata de reteaua standard, se va aplica tariful de 1 leu/km suplimentar, cu TVA inclus. In cazul in care mentionati ca livrarea sa fie cu deschidere de colet, se achita suplimentar la costul de transport suma de 2 lei (costul total de transport fiind 11 lei/expeditie).

ATENTIE: Regula valabila atat pentru costul de 15 lei cat si pentru cazul de livrare gratuita!Returnarea produselor

Procedura de returnare a produselor achizitionate de pe website-ul Ledled.ro este in conformitate cu Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative (publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014).

Puteti descarca AICI textul complet al O.U.G. nr. 34/2014.

Returnarea produselor se solicita in termen de 10 zile lucratoare de la primirea acestora, in cazul produselor livrate prin curier.

Inlocuirea produselor achizitionate cu alte produse aflate pe site-ul ledled.ro presupune achitarea serviciilor de curierat de catre client.

Conform Art. 14: "Consumatorul nu este indreptatit sa solicite rezolutiunea contractului, daca lipsa conformitatii este minora." SC ROMLIGHT SRL se obliga sa schimbe sau sa repare produsul, nu sa restituie banii.

Returul produselor se solicita in urmatoarele cazuri :

 1. Produsul nu functioneaza in primele 24 de ore de la achizitie;
 2. Produsul nu este in conformitate cu specificatiile de pe site;
 3. Produsul primit este unul gresit;
 4. Coletul prezinta deteriorari.

Pentru returnarea produselor comandate, trebuie sa notificati acest lucru printr-un mail trimis la adresa de e-mail comenzi@ledled.ro sau prin completarea si trimiterea urmatorului formular la adresa de e-mail comenzi@ledled.ro: FORMULAR DE RETUR.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara urme de utilizare, etc.).

Va vom inapoia contravaloarea produselor in contul dumneavoastra sau prin mandat postal in maxim 30 de zile de la data returnarii.

Cheltuierile de returnare si comisioanele bancare vor fi suportate de catre cumparator, prin urmare vor fi excluse din suma de returnat.

Conform ordonantei mai jos mentionate, politica de returnare a produselor in termen de 10 zile lucratoare, se aplica numai persoanelor fizice si numai in cazul produselor livrate prin curier.

NU SE RETURNEAZA PRODUSELE CARE:

 • prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri;
 • nu au ambalajul original si documentele originale;
 • sunt aduse pentru comenzi special.

NOTA: Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice (OG 130/2000 Art 7 (1) lit. b).Garantie

Produsele intalnite pe site-ul ledled.ro beneficiaza de 24 luni de garantie. Garantia intra in vigoare de la data aflata pe factura fiscal.

Daca produsele comandate se defecteaza in perioada garantiei, atunci acestea se vor repara sau inlocui, in functie de caz, urmand ca taxele de curierat sa fie suportate de catre client (prin orice firma de curierat).

Garantia comerciala nu acopera cazurile in care:

 1. Produsele sunt utilizate la alti parametrii decat cei prevazuti in descrierea de pe site sau in fisa tehnica (tensiune, curent, grad de protectie, etc.);
 2. Produsele se deterioreaza datorita utilizarii impreuna cu alte produse decat cele comercializate de catre firma noastra;
 3. Se repara produsele de catre dumneavoastra sau de catre persoane neautorzate de noi;
 4. Fluxul luminos se diminueaza datorita uzurii normale a produsului;
 5. Luminozitatea LED-urilor scade in timp. Prin definitie, LED-urile isi pierd luminozitatea in timp, iar procentul si durata depind de modului de constructie si calitatii materialelor utilizate in procesul de fabricatie;
 6. Produsele comandate sufera defectiuni produse de accidente, incendii, compusi chimici, lichide, ventilatie neadecvata, radiatii, descarcari electrice, si alte forte de natura mecanica.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu OG 21/1992 si Legea 449/2003.SESIZARI

Daca aveti probleme cu produsele achizitionate, va rugam sa completati formularul de mai jos. Va rugam sa mentionati cat mai multe informatii legate de problema aparuta pentru ca timpul de solutionare sa fie cat mai redus.

Nume / Firma*:
Nr Comanda / Factura*:
Telefon*:
Adresa:
Sesizare*: