Categorii

facebook banner

Cumpara de la noi!
  • Puteti comanda atat online cat si telefonic.
  • Puteti returna produsul in decurs de 10 zile, fara intrebari.
  • Majoritatea produselor au 24 de luni garantie.
  • Puteti alege dintr-o oferta de peste 500 de produse.
  • Va oferim numeroase oferte speciale la preturi imbatabile.
  • Beneficiati de asistenta tehnica telefonic sau prin email
  • Va tinem la curent cu ultimele noutati tehnologice.

Ce trebuie sa stiti despre profilele cu LED

Ce trebuie sa stiti despre profilele cu LED
Profilul din aluminiu reprezinta solutia profesionala de utilizare pentru banda LED; se monteaza la interior sau la exterior, in vederea obtinerii unui iluminat ambiental si a unui iluminat arhitectural. Lungimea profilului este standard, de 1 metru, si se monteaza aplicat sau incastrat, in functie de modelul ales. Pentru modelul de profil aplicat, se poate alege fie banda LED cu alimentare la 12V, fie banda LED cu alimentare la 230V, fiind compatibile cu profilul, iar in cazul variantei de profil incastrat, banda LED care se incadreaza in dimensiunile acestuia este banda LED 12V. Profilul din aluminiu aplicat are dispersor clar si mat, iar modelul incastrat din aluminiu are doar dispersor mat. 
Cea mai utilizata varianta este cea cu dispersorul mat deoarece ledurile nu sunt vizibile, iar lumina obtinuta este uniforma.
Pentru profilul LED cu banda inclusa, lungimea este tot standard, de 1 metru, insa nu contine dispersor si nu exista posibilitatea de a i se instala. Ca aplicabilitate, se utilizeaza ambele variante, aplicat si incastrat, in locuri precum: blaturi din bucatarie, scafe, trepte interioare si exterioare, pervazuri, in bai, dormitoare, etc.
Transformatorul (sau cablul de alimentare la 230V), banda si piesele de capat pentru varianta clasica de profil, care nu le include, se achizitioneaza separat, fiecare montaj distingandu-se in functie de dorintele clientului. Fixarea profilului din aluminiu se realizeaza cu ajutorul unei benzi dublu adezive sau silicon.