Categorii

facebook banner

Cumpara de la noi!
  • Puteti comanda atat online cat si telefonic.
  • Puteti returna produsul in decurs de 10 zile, fara intrebari.
  • Majoritatea produselor au 24 de luni garantie.
  • Puteti alege dintr-o oferta de peste 500 de produse.
  • Va oferim numeroase oferte speciale la preturi imbatabile.
  • Beneficiati de asistenta tehnica telefonic sau prin email
  • Va tinem la curent cu ultimele noutati tehnologice.

Decor modern cu becuri vintage

Decor modern cu becuri vintage
Cand aveti de facut o schimbare in locuinta voastra, in restaurantul sau pensiunea pe care o detineti, analizati foarte bine ce optiuni de iluminat aveti ca sa puteti lua decizia potrivita. Recomandabil este sa evaluati cu atentie caracteristicile produsului si sa vedeti ce va avantajeaza cel mai mult din punct de vedere al consumului si al esteticii. In categoria “Becuri vintage” gasiti becuri decorative incandescente si becuri cu filament LED, fiind disponibile cu soclu E27 si soclu E14. 
Ce trebuie sa stiti despre becurile vintage
Becurile cu incandescenta se integreaza usor in orice decor, transformand incaperea in care se monteaza intr-un spatiu cald, primitor, relaxant. Durata de viata nu este la fel de mare ca in cazul becurilor cu filament LED, insa filamentul becului rezista la temperaturi foarte ridicate, ceea ce ne indica faptul ca utilizarea pentru o perioada indelungata duce la subtierea/ruperea acestuia si arderea becului. Temperatura de culoare este de 2200K si sunt construite din sticla.
Becurile decorative cu filament LED au o durata de viata mai mare comparativ cu becurile incandescente, iar temperatura de culoare pentru lumina calda este de 3000K. Sunt construite de sticla sau plastic, nu contin substante toxice, astfel mediul inconjurator este mai protejat, si au dimensiuni reduse.

Unde se pot utiliza?
Becurile cu incandescenta de 40W reprezinta solutia perfecta pentru iluminatul cu accent decorativ din restaurante, baruri, cluburi, corturi pentru evenimente si terase in aer liber.                                         
Becurile cu filament LED reduc semnificativ consumul de energie electrica si se monteaza in candelabrele din biserici, restaurante, hoteluri, pensiuni, muzee si locuinte private.