Categorii

facebook banner

Cumpara de la noi!
  • Puteti comanda atat online cat si telefonic.
  • Puteti returna produsul in decurs de 10 zile, fara intrebari.
  • Majoritatea produselor au 24 de luni garantie.
  • Puteti alege dintr-o oferta de peste 500 de produse.
  • Va oferim numeroase oferte speciale la preturi imbatabile.
  • Beneficiati de asistenta tehnica telefonic sau prin email
  • Va tinem la curent cu ultimele noutati tehnologice.

2 pasi simpli de montaj al bandei LED la 12V

2 pasi simpli de montaj al bandei LED la 12V
Ti se pare dificil sa instalezi singur banda led si nu ai informatii suficiente? Esti coplesit de faptul ca inainte de a face montajul propriu-zis trebuie sa te interesezi de tipurile de benzi si caracteristicile acestora. Trebuie sa tii cont in primul rand ca alimentarea este la 12V si ca rola de banda LED are 5ml. Trebuie sa stii de asemenea ca fiecare model de banda led are anumite specificatii, si anume:
 4.8W/m- banda cu SMD 3528 si 60 leduri/ml;
 7.2W/m- banda cu SMD 3014 si 60 leduri/ml;
 14.4W/m-banda cu SMD 5050 si 60 leduri/ml si banda led cu SMD 3014 si 120 leduri/ml.
 25WW/m-banda cu SMD 5630 si 72 leduri/ml.
Benzile au nevoie de alimentare. In acest scop poti achizitiona transformatoarele din categoria “Alimentare si control LED”. 
!Atentie: Alegerea alimentarii potrivite se face astfel: Puterea benzii LED (pe metru liniar) inmultit cu Lungimea benzii (care se foloseste).
P[W]=Puterea benzii led(per metru liniar) [W]/[m] ×Lungimea benzii [m]
Va recomandam sa folositi 80%din puterea sursei de alimentare pentru a evita arderea acesteia si caderile de tensiune (intensitatea luminii este cu atat mai scazuta cu cat banda este pozitionata la o distanta mare de sursa). Transformatorul nu include firele cu stecher pentru alimentarea de la prize.
Avand aceste informatii si produsele, te poti gandi si la partea de montaj al benzii.  
Primul pas consta in a conecta firele de la banda la transformator: banda este marcata pe margini cu semnele “+” si “-“, asadar, firului rosu ii corespunde “+” si firului negru “-“. Aceste fire se introduc in transformator respectand marcajele din imagine.
Pasul 2: Se conecteaza doua fire cu stecher in dreptul “L” si “N” (culoarea firului nu este la fel de importanta ca in cazul benzii).

Banda se poate pozitiona in locul dorit atat inainte de realizarea montajului, cat si dupa; se fixeaza usor cu adeziv (are banda pe spate).