Categorii

facebook banner

Cumpara de la noi!
 • Puteti comanda atat online cat si telefonic.
 • Puteti returna produsul in decurs de 10 zile, fara intrebari.
 • Majoritatea produselor au 24 de luni garantie.
 • Puteti alege dintr-o oferta de peste 500 de produse.
 • Va oferim numeroase oferte speciale la preturi imbatabile.
 • Beneficiati de asistenta tehnica telefonic sau prin email
 • Va tinem la curent cu ultimele noutati tehnologice.

Ce sunt si cum se utilizeaza benzile LED?

Ce sunt si cum se utilizeaza benzile LED?
Este bine stiut faptul ca atmosfera unei locuinte este in mare parte determinata de tipul potrivit de iluminat. Benzile LED constituie o sursa de iluminat secundara ce poate adauga accente de culoare incaperilor si poate schimba atmosfera unei locuinte in functie de ocazie.

Benzile LED reprezinta de asemenea o metoda moderna de iluminat din ce in ce mai utilizata in lume. Arhitectii si proiectantii de iluminat folosesc acum in mod curent benzile LED in proiecte rezidentiale, comerciale si industriale. Aceasta se datoreaza eficientei, optiunilor de culori, luminozitatii si usurintei in instalare a benzilor cu LED. Un proprietar de locuinta poate acum sa proiecteze precum un profesionist cu un kit complet de iluminat si 1-2 ore disponibile.

Ca si in cazul altor produse, diversitatea benzilor LED este una covarsitoare si va poate fi dificil sa alegeti varianta optima. Sunt insa 4 aspecte la care va recomandam sa fiti atenti ca sa faceti alegerea cea mai potrivita:
 1.     numarul de led-uri si distanta dintre ele: cu cat numarul led-urilor pe metru este mai mare, cu atat banda de LED are o calitate mai buna. De ce se intampla acest lucru? Distanta prea mare dintre LED-uri afecteaza luminozitatea si creeaza un con de lumina inestetic.
 2.     dimensiunea conductorului: banda conductoare conecteaza toate led-urile intre ele si este utilizata pentru a trimite curentul catre fiecare LED in parte. Acest conductor este facut din cupru, fiind unul din materialele cele mai scumpe din alcatuirea unei benzi. Cautati benzi LED care au fasii conductoare  de dimensiuni mai mari, care sunt mai groase deoarece acestea sunt mai rezistente.
 3.     rezistori: Cautati benzi LED cu rezistori de dimensiuni mai mari. Acestia asigura o durata de viata mai lunga si o luminozitate mai buna.
 4.     invelis: Asigurati-va ca LED-urile nu sunt expuse si ca invelisul este intact, fara crapaturi si nu emana niciun miros. De asemenea, fiti atenti ca benzile LED de exterior sa aiba protectie la umiditate.

Efecte de iluminat ale benzilor cu LED

 •     Lumina de la LED-uri este difuza si nu are efect de orbire. Montate pe plafoane sau plinte, benzile LED furnizeaza o lumina calda care nu genereaza umbre si astfel este distribuita perfect in incapere.
 •     Benzile LED fac incaperile sa para mai spatioase - montate pe pereti sau pe pervaz, pe tocurile ferestrelor sau pe plafoane suspendate, acestea creeaza o atmosfera calda, placuta.
 •     Benzile LED de exterior subliniaza formele sau geometria spatiului in care se monteaza.