Categorii

facebook banner

Cumpara de la noi!
  • Puteti comanda atat online cat si telefonic.
  • Puteti returna produsul in decurs de 10 zile, fara intrebari.
  • Majoritatea produselor au 24 de luni garantie.
  • Puteti alege dintr-o oferta de peste 500 de produse.
  • Va oferim numeroase oferte speciale la preturi imbatabile.
  • Beneficiati de asistenta tehnica telefonic sau prin email
  • Va tinem la curent cu ultimele noutati tehnologice.

3 pasi simpli de montaj pentru spoturile pe sina

3 pasi simpli de montaj pentru spoturile pe sina
Desi pare cel mai complicat lucru de realizat, montajul spoturilor pe sina ne dovedeste contrariul. Cea mai simpla varianta de montaj este instalarea unei sine fie de 1m, fie de 2m si a proiectoarelor aferente. 
Primul pas este acela de a fixa capatul sinei, in care este pozitionata alimentarea, direct pe tavan, cu ajutorul pieselor de prindere, iar inainte de realizarea montajului propriu-zis se intrerupe curentul de la tabloul cu sigurante. Odata pozitionat elementul de capat, se alimenteaza de la firele instalatiei din locuinta, urmand sa fixezi sina (tot cu ajutorul pieselor de prindere). Trebuie verificat inainte de cumparare modelul de sina sau spot pentru cazul in care se achizitioneaza separat de la diferite firme deoarece nu toate modelele de spoturi sunt compatibile cu sina monofazata (asa cum este cea aflata pe site) sau cu spotul, care se potriveste ca montaj doar pe sina monofazata.
Cel de-al doilea pas simplica pozitionarea spoturilor astfel incat lumina transmisa sa evidentieze obiectele dorite in locuinta si in functie de modelul avut. Exista doua modele de spoturi, si anume: unele care se introduc pe la capatul sinei si altele care se pun direct pe sina si se fixeaza de la un buton aflat la baza suportului, in care este pozitionat spotul. Astfel, se procedeaza corespunzator modelului de proiector avut. 
La intrebarea cea mai frecventa: “Cate proiectoare pot sa pun pe o sina?” raspundem ca sina suporta spoturi pozitionate unul langa altul in momentul in care alimentarea se face la 230V; ceea ce este cu adevarat important este unde vrei sa fie lumina directionata. Spoturile au lumina orientate catre un anumit punct si unghiul lor de dispersie nu acopera o raza mare, lumina focusandu-se catre un tablou, un manechin, o floare, un pupitru, sau orice alte obiecte se doresc evidentiate.
In cele din urma, ajungem la pasul trei, unde totul este montat si se reia alimentarea, urmand sa ne bucuram de lumina oferita data de ceea ce am cumparat.
Sunt cazuri in care se prefera suspendarea sinei, in camerele in care inaltimea este mare, si se poate realiza o astfel de varianta de iluminat daca lucrarea se realizeaza de catre un electrician specializat si exista o varianta de tiranti pentru suspendare, dar si o modalitate de prelungire intre firele instalatiei locuintei si elementele de contact ale sinei. Cel mai bun exemplu in acest caz il prezinta spoturile montate in hipermarketuri.
Uzual, spoturile pe sina le vedem in magazine, spatii comerciale, farmacii, muzee, insa montarea acestora in locuinta devine concurentul celor precizate anterior, fiind varianta cea mai moderna oferita de catre arhitecti, in momentul in care se doreste directionarea luminii catre obiecte si/sau evidentierea acestora.