Categorii

facebook banner

Cumpara de la noi!
  • Puteti comanda atat online cat si telefonic.
  • Puteti returna produsul in decurs de 10 zile, fara intrebari.
  • Majoritatea produselor au 24 de luni garantie.
  • Puteti alege dintr-o oferta de peste 500 de produse.
  • Va oferim numeroase oferte speciale la preturi imbatabile.
  • Beneficiati de asistenta tehnica telefonic sau prin email
  • Va tinem la curent cu ultimele noutati tehnologice.

Avantajele utilizarii panourilor cu LED

Avantajele utilizarii panourilor cu LED
Iluminat cu LED pentru birouri
Pentru mediile de lucru iluminatul trebuie sa fie eficient si sa asigure o lumina puternica si uniforma.  Totodata, este important ca un corp de iluminat sa aiba durata de functionare de +50 000 de ore pentru a oferi economie in timp.
Temperatura de culoare pentru panoul LED trebuie sa fie cuprinsa in intervalul 6000-6500K, avand in vedere ca lumina joaca un rol important in stimularea productivitatii si a starii de spirit a angajatilor.
Dimensiunile recomandate pentru amplasarea in birouri sunt 300x300mm, 600x600mm, 300x600mm, 1200x300mm.

Iluminat cu LED rezidential
Lumina uniforma si dimensiuni reduse de montaj? Solutia perfecta o reprezinta gama de panouri LED, avand  puteri cuprinse intre 3W si 60W. Se monteaza incastrate in rigips si plafon sau suspendate, cu ajutorul tirantilor. Temperatura de culoare oferita de panoul LED trebuie sa fie cuprinsa in intervalul 2700-3200K pentru a crea o atmosfera placuta si imbietoare.
Iluminatul ambiental din sufragerie, dormitor, bucatarie si baie se realizeaza cu ajutorul spoturilor LED de 3W sau 6W, iar pentru iluminatul principal se utilizeaza spoturi LED intre 18W si 60W, in functie de suprafata pe care doriti sa o luminati.


Daca doriti sa treceti la tehnologia LED, eliminand astfel tuburile fluorescente, aveti doua posibilitati:
1.    Se inlocuieste corpul de iluminat cu panou LED, avand dimensiunea 300x300mm, 600x600mm, 300x600mm, 1200x300mm.
2.    Se inlocuiesc tuburile fluorescente din lampa cu tuburi cu LED, modificandu-se structura de alimentare (se indeparteaza starterul sau balastul, in functie de fiecare lampa), si se alimenteaza direct la 220V.


8 beneficii ale utilizarii panourilor LED
1.    Multiple utilizari
Panourile cu LED concentreaza  lumina catre o anumita zona ce se doreste evidentiata.  Acest lucru ii ajuta pe designeri la crearea aspectului unei bucatarii sau unui birou plin de efecte si lumini de forme variate.
2.    Luminozitate ridicata
Corpurile de iluminat cu LED ofera un nivel ridicat de luminozitate, fiind realizate cu materiale din aluminiu si placi fotoconductive.
3.    Incalzire redusa
LED-urile sunt cunoscute prin faptul ca nu se incalzesc si disipa mai putina caldura fata de iluminatul cu incandescenta, astfel consumul de energie este mai scazut. Acest lucru poate fi observat daca se inlocuiesc corpurile de iluminat cu cele LED in camere sau birouri, care au dimensiuni reduse.
4.    Durata de viata mare
Teoretic, potentialul acestor leduri ajunge pana la 100.000 de ore. Exista posibilitatea ca si aceste corpuri de iluminat sa functioneze pana la 27 de ani, daca durata de utilizare este de 7-8 ore pe zi.   
5.    Adaptarea luminii
Majoritatea spoturilor LED ne ofera posibilitatea de reglare a intensitatii luminii, obtinand lumina dorita si acceptata de catre ochi. Astfel, evitam lumina neplacuta si aspra.
6.    Rezistenta la socuri
Spoturile cu montaj incastrat in tavane casetate sunt construite pentru a rezista la socuri, fiind fabricate dintr-o rasina dura in loc de sticla de tungsten, care este mai fragila. Acest design constituie un sistem de racire foarte performant pentru corpurile de iluminat.
7.    Usurinta in utilizare
Cu ajutorul unui controler extern aveti posibilitatea de a controla luminile. Optiunile de control sunt schimbarea nivelului de luminozitate si a temperaturii de culoare.
8.    Consum redus
Consumul redus al panourilor cu LED se datoreaza tehnologiei eco-friendly si poate duce la o economie semnificativa de energie. Un singur panou este similar cu utilizarea a sase becuri fluorescente. Un beneficiu este acela de a folosi mai putine becuri acasa sau la birou si abilitatea de a reduce cerintele de consum ridicat de energie.