Categorii

Putere

Tensiune alimentare

Flux luminos

Grad protectie

Temperatura culoare

Culoare luminii

facebook banner

Cumpara de la noi!
  • Puteti comanda atat online cat si telefonic.
  • Puteti returna produsul in decurs de 10 zile, fara intrebari.
  • Majoritatea produselor au 24 de luni garantie.
  • Puteti alege dintr-o oferta de peste 500 de produse.
  • Va oferim numeroase oferte speciale la preturi imbatabile.
  • Beneficiati de asistenta tehnica telefonic sau prin email
  • Va tinem la curent cu ultimele noutati tehnologice.

Iluminat Stradal LED »  Grad protectie 67IP

Corpurile de iluminat LED reprezinta solutia perfecta de iluminare pentru strazi, gradini, piscine, alei, terase, terenuri de fotbal sau tenis etc. Acestea sunt disponibile in multiple variante: de la 12W la 200W, si de la 1080 lm la 18000 lm.
Avantajele iluminatului stradal cu surse LED: consum redus de energie (cu pana la 40% mai putin fata de lampile HID), costuri reduse de intretinere, durata de viata foarte mare (pana la 10 ani), emisie mai mare de lumina, chiar si la temperaturi mici, ofera o iluminare constanta, fara sa palpaie.

Sunati-ne la 0728 32 67 77 daca aveti nelamuriri, doriti consultanta sau daca doriti sa discutam cerintele dvs in detaliu.


0 iluminat stradal led grad-protectie 67ip
ordoneaza:
comanda telefonica:
0 iluminat stradal led grad-protectie 67ip
Produse STOC
   
TOATE produsele

Iluminat stradal cu LED - costuri reduse si performanta pentru spatiul public

Iluminat stradal cu LED - costuri reduse si performanta pentru spatiul public
Atat in mediul urban, cat si in cel rural, in spatiul public, lipsa luminii naturale pe timpul noptii poate da nastere accidentelor sau poate perpetua o stare de nesiguranta cauzata de jafurile si atacurile nocturne potentiale. Aceasta lipsa a fost compensata de-a lungul timpului prin utilizarea lampilor stradale. Tehnologia moderna le-a permis producatorilor sa creeze modele din ce in ce mai eficiente si mai rezistente – ajungand pana la variantele cu led.
Lampile stradale cu LED-uri sunt ideale pentru asigurarea iluminatului public de drumuri, strazi, piste pentru biciclete, locuri de parcare, trotuare, parcuri si altele. Lampile cu LED au grad de protectie impotriva umiditatii si intemperiilor si sunt disponibile cu temperatura de culoare de 6500K (lumina rece).
Este important sa cunoastem lungimea stalpilor pe care urmeaza sa le montam pentru a alege lampa LED cu puterea potrivita, astfel incat nivelul de iluminat de la sol sa corespunda standardelor si cerintelor.

Printre avantajele utilizarii acestor corpuri de iluminat se pot preciza urmatoarele:
• Consumul de energie electrica redus. Se datoreaza utilizarii tehnologiei cu LED, cu un grad de eficienta ridicat. 
• Grad ridicat de redare al culorilor. Indicele de redare a culorilor reprezinta capacitatea unei surse de lumina de a reproduce corect culorile obiectelor. Redarea fidela a culorilor faciliteaza conducatorii auto sa recunoasca potentialele pericolele aflate pe traseu.
• Durata de viata mare si costuri de intretinere reduse. In practica, costurile de inlocuit sau de reparatie ale lampilor sunt considerabile, insa, utilizand LED-urile, acestea scad semnificativ; lampile au durata de functionare de peste 50.000 de ore.
• Durata de pornire si oprire rapida. Spre deosebire de lampile fluorescente, care au descarcari de intensitate ridicata, cum ar fi vapori de mercur, halogenuri metalice si lampi cu vapori de sodiu, care necesita timp indelungat pentru a se incalzi si implicat a se aprinde la adevarata intensitate, LED-urile se folosesc datoritaluminozitatii maxime atinse instantaneu.
• Respectarea certificatelor RoHS. LED-urile nu contin mercur sau plumb si nu elibereaza gaze toxice, daca se deterioreaza sau sunt deteriorate.
• Mai putin atractive pentru insectele nocturne. De obicei, insecte nocturne sunt atrase de catre razele ultraviolete emise de mai multe surse de lumina conventionale.
• Orbire redusa. Directionarea luminii in partea de jos pe partea carosabilului reduce cantitatea de lumina care este indreptata direct in ochii conducatorului auto, astfel sansele de producere a accidentelor este redusa. 
• Lumina puternica la temperaturi scazute. Lampile cu LED sunt mai eficiente in comparatie cu lampile fluorescente, care la temperaturi scazute, asa cum se intalnesc iarna, au un grad de iluminare mai redus.