Categorii

Putere

Tensiune alimentare

Temperatura culoare

Culoare luminii

Grad protectie

Garantie

facebook banner

Cumpara de la noi!
  • Puteti comanda atat online cat si telefonic.
  • Puteti returna produsul in decurs de 10 zile, fara intrebari.
  • Majoritatea produselor au 24 de luni garantie.
  • Puteti alege dintr-o oferta de peste 500 de produse.
  • Va oferim numeroase oferte speciale la preturi imbatabile.
  • Beneficiati de asistenta tehnica telefonic sau prin email
  • Va tinem la curent cu ultimele noutati tehnologice.

Proiectoare LED »  Flux luminos 5500lm

Proiectorul LED este un tip de corp de iluminat, disponibil in multiple variante, de la 10W la 100W, ce se utilizeaza pentru iluminatul caselor, atelierelor, halelor, terenurilor de sport, tunelurilor, monumentelor istorice, parcarilor, dar si pentru iluminatul de supraveghere. Avantajele utilizarii unor proiectoare cu LED constau in: durata de viata foarte mare, lipsa mercurului si plumbului din compozitie, lipsa emisiei de radiatii ultraviolete, consumului redus de energie - de pana la 60% mai mult decat in cazul surselor HID.
Zonele de exterior pot fi cat se poate de sigure datorita iluminatului de inalta calitate realizat cu ajutorul proiectoarelor LED. Acestea au o estetica placuta, sunt performante si durabile, dar si versatile. Proiectoarele cu LED se pot utiliza in iluminarea parcarilor, fatadelor cladirilor, a spatiilor cu destinatie industriala, a spatiilor de depozitare, a panourilor publicitare si a zonelor de agrement. Puteti instala proiectoare LED si pe alei, pontoane, cai de acces, curti interioare. Mai mult, corpurile de iluminat cu LED pentru exterior sunt disponibile intr-o multitudine de variante pentru a optimiza consumul de energie, a evidentia eficient elementele arhitecturale si pentru a oferi un sentiment de siguranta pe timpul noptii.
Durata de viata a proiectoarelor LED este de 50000-100000h, in timp ce temperatura de culoare poate varia intre 3000K si 7000K. Pot fi alimentate usor, avand in interior un simplu transformator.

Sunati-ne la 0728 32 67 77 daca aveti nelamuriri, doriti consultanta sau daca doriti sa discutam cerintele dvs in detaliu.


0 proiectoare led flux-luminos 5500lm
ordoneaza:
comanda telefonica:
0 proiectoare led flux-luminos 5500lm
Produse STOC
   
TOATE produsele

Iluminat exterior modern - proiectoare LED (I)

Iluminat exterior modern - proiectoare LED (I)
Proiectoarele cu LED se folosesc atat pentru iluminatul din interior, cat si pentru iluminatul exterior datorita durabilitatii si a performantei lor in medii reci. 
Multi proprietari folosesc iluminatul LED exterior pentru decor, dar se poate utiliza si pentru iluminatul de supraveghere. Iluminatul ambiental sau de efect se realizeaza cu ajutorul proiectoarelor de puteri mici, de la 10W pana la 30W, avand lumina calda 2700-3200K. Un exemplu ar fi iluminatul caselor, al monumentelor si cladirilor istorice. Iluminatul general in aer liber se realizeaza prin intermediul gamei variate de proiectoare cu LED de la 50W pana la 200W si lumina potrivita este lumina rece 6000-6500K. Se monteaza cu usurinta pentru iluminarea atelierelor, halelor, terenurilor de sport, tunelurilor, parcarilor, fabricilor.

Pe parcursul procesului de fabricatie, corpurile de iluminat sunt testate pentru a rezista la zapada si ploaie, astfel incat pot fi expuse la umiditate pentru o perioada de timp indelungata.


Semnificatia gradelor de protectie pentru proiectoarele de exterior:
IP65 - protectie totala contra patrunderii prafului si protectia contra jeturilor de apa. Un jet de apa dirijat asupra corpului de iluminat, indiferent de directie, nu va genera efecte daunatoare.
IP66 - protectie totala contra patrunderii prafului si protectie contra conditiilor asemanatoare celor de pe navele de transport maritim (conditii extreme de umiditate).

Comparativ cu becurile standard, LED-urile sunt cunoscute pentru durabilitatea lor si viata lunga. Odata ce ati instalat un proiector cu LED, nu trebuie sa va faceti griji pentru un timp foarte lung cu privire la inlocuirea acestuia. Aceste lumini, de asemenea, nu se sting brusc, atunci cand se apropie de sfarsitul duratei lor de viata. Se diminueaza lumina treptat; oferindu-va avertizari ca este timpul sa inlocuiti LED-ul. Economia de energie electrica este semnificativa si imprumuturile sunt reduse pentru oamenii de afaceri care au depozite sau care gestioneaza stadioane.


Avantajele corpurilor de iluminat cu LED:
1. Durata de viata mare. In medie, ledurile au durata de viata de 10 ori mai mare decat a surselor de lumina cu incandescenta , cu halogen sau lumini fluorescente.

2. Lumina puternica. Fasciculul de lumina alb al LED-ului este foarte asemanator cu lumina zilei. Daca se utilizeaza pentru iluminarea stadioanelor, spectatorii se vor simti ca si cum este lumina din timpul zilei.
3. Intretinere si costuri de inlocuire reduse. Utilizatorul economiseste o suma considerabila de bani, timp si efort. LED-ul este invelit intr-o carcasa dura, incasabila, ceea ce face ca proiectorul sa fie impermeabil la rupere.
4. Nu contin mercur si plumb si nu genereaza emisii de carbon. Mercurul si plumbul nu se utilizeaza in productia proiectoarelor cu LED-uri. Acestea nu sunt asadar daunatoare, deoarece pe timpul fabricatiei nu sunt emisii de carbon. Ca urmare, corpurile de iluminat sunt mult mai prietenoase pentru mediu si pentru sanatatea oamenilor.
5. Rezistenta la temperaturi scazute si ridicate. Proiectoarele LED sunt impermeabile la fluctuatiile de temperaturi si imune la conditiile de mediu. Spre deosebire de alte corpuri de iluminat, raman stabile si functionale, chiar si in conditii de inghet. Sunt ideale pentru montajul in depozite frigorifice si zone de depozitare.