Categorii

facebook banner

Cumpara de la noi!
 • Puteti comanda atat online cat si telefonic.
 • Puteti returna produsul in decurs de 10 zile, fara intrebari.
 • Majoritatea produselor au 24 de luni garantie.
 • Puteti alege dintr-o oferta de peste 500 de produse.
 • Va oferim numeroase oferte speciale la preturi imbatabile.
 • Beneficiati de asistenta tehnica telefonic sau prin email
 • Va tinem la curent cu ultimele noutati tehnologice.

Termeni si conditii Ledled.ro

Utilizarea acestui site - ledled.ro, inteleasa ca navigare finalizata cu o comanda de produse, echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.

Ledled.ro isi rezerva dreptul a modifica si/sau de a actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si termenii si conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila.


Definitii si termeni

Ledled.ro este denumirea comerciala a S.C. ROMLIGHT SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Str. Eufrosin Poteca nr. 13, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/2164/2002, cod unic de inregistrare fiscala RO14885450.

Vanzator - Ledled.ro

Cumparator/Client - persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda pe site-ul ledled.ro.

Site - domeniul ledled.ro si subdomeniile acestuia.

Produse si Servicii - orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.

Curier - orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

Contract - o comanda confirmata de catre vanzator, prin care vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze produsele si serviciile, iar clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor produse si servicii.

Continut - texte, imagini statice, imagini dinamice, continut multimedia, postate pe Ledled.ro.


Documente contractuale

 1. O data ce a plasat o comanda in site, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
 2. Notificarea primita de catre cumparator, dupa efectuarea comenzii are rol strict de informare si nu constituie o acceptare a comenzii. Notificarea de acceptare a comenzii se face telefonic de catre un operator al site-ului Ledled.ro.
 3. Vanzatorul isi rezerva dreptul a modifica cantitatea bunurilor din comanda, doar din motive justificate. In acest caz, vanzatorul va anunta cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia vanzatorului la efectuarea comenzii.
 4. Contractul se considera incheiat intre vanzator si cumparator in momentul in care cumparatorul primeste de la vanzator telefon de confirmare a comenzii.
 5. Termenii si conditiile de pe site, precum si informatiile furnizate de catre vanzator vor sta la baza contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre vanzator sau un furnizor al acestuia pentru bunurile achizitionate.

Drepturile de proprietate intelectuala

 1. Ledled.ro si logo-ul ledled sunt marci inregistrate ale Romlight si protejate ca atare.
 2. Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale si numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile prezentului document.

Exonerarea de raspundere

 1. Romlight SRL nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de la ledled.ro nu contin virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, ledled.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Romlight SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.
 2. Informatiile incluse pe ledled.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa sesizari@ledled.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.
 3. Ledled.ro isi rezerva dreptul de a anula comenzile pentru produse si servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse.

Limita accesului la site

 1. Utilizatorii site-ului ledled.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este decent, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu ledled.ro, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. ledled.ro nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.
 2. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda ledled.ro dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.

Comanda si vanzarea online

 1. Comanda se poate realiza online (prin intermediul Formularului de comanda), prin e-mail sau telefonic asa cum este descris in pagina Cum comand?
 2. Accesul in vederea realizarii unei comenzi ii este permis oricarui client/cumparator. Daca exista motive intemeiate, Ledled.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientului/cumparatorului in vederea efectuarii unei comenzi in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii clientului/cumparatorului pe site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Ledled.ro. In oricare din cazurile mentionate anterior, clientul/cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al Ledled.ro, la adresa de e-mail sesizari@ledled.ro pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor mentionate anterior.
 3. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea Contact din site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
 4. Ledled.ro poate publica pe site informatii despre produse si/sau promotii practicate de catre acesta intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
 5. Toate tarifele aferente produselor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.
 6. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

 1. Romlight SRL este inregistrata in Registrul Operatorilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 0023968.
  Datele personale prelucrate sunt: numele si prenumele, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta/adresa de livrare), e-mail, obisnuinte/preferinte/comportament, date de geolocalizare/date de trafic.
 2. Datele colectate cu privire la newslettere sunt confidentiale. Ledled.ro va putea selecta utilizatorii carora le va trimite newslettere si alte mesaje de informare/atentionare asupra unor promotii. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Ledled.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor.
 3. Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a Ledled.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre Ledled.ro si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.
 4. Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul Romlight. Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor. In cazul in care Clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre Ledled.ro si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii, iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate.
 5. Ledled.ro nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe Ledled.ro pentru niciun fel de prejudiciu.

Modalitati de efectuare a comenzii

 1. Clientul/Cumparatorul poate efectua comenzi pe site, prin adaugarea bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin modalitatea de plata indicata pe site. Clientul/Cumparatorul poate efectua comanda telefonic, cu ajutorul unui operator al Ledled.ro, iar comanda se considera finalizata dupa acest apel. O data ce un produs este adaugat in cosul de cumparaturi, acesta este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru produsul respectiv. Daca un client adauga un produs in cos fara sa finalizeze comanda, aceasta nu obliga site-ul Ledled.ro sa inregistreze comanda sau sa rezerve produsul respectiv.
 2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
 3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
 4. Vanzatorul poate anula comanda sau o parte din comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
  • a. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;
  • b. activitatea clientului poate produce daune site-ului;
  • c. produsele achizitionate au pret derizoriu. Prin pret derizoriu se intelege orice pret cu valoare nula - "0" - ori un pret pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire.
  • d. livrari consecutiv esuate.
 5. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data primirii Vanzatorului a continutului integral al comenzii. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
  • pentru Comenzile achitate cu OP/ramburs-> prin virament bancar;
 6. Ledled.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In aceasta situatie, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii comenzii vor cadea in sarcina clientului.
 7. Comanda poate fi anulata in momentul in care clientul primeste telefonul de confirmare din partea unui operator Ledled.ro.
 8. Ledled.ro nu returneaza sumele aferente taxelor de transport achitate de catre client.
 9. Ledled.ro se obliga sa afiseze toate datele tehnice importante ale produselor, care sa permita cumparatorului sa identifice, sa compare sau sa cumpere produsele corecte. Ne rezervam dreptul sa modificam datele tehnice fara a va fi anuntat in prealabil. Imaginile au caracter informativ si pot sa difere fata de produsul livrat. Nu ne asumam responsabilitatea pentru produsele montate necorespunzator de dumneavoastra.

Facturare - plati

 1. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru produsele livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
 2. Plata se poate face ramburs sau prin OP asa cum este descris in pagina Conditii de livrare si plata.

Garantia

 1. Pentru a vedea conditiile in care se acorda garantie asupra produselor comercializate de Ledled.ro, puteti parcurge sectiunea Garantie din pagina Conditii de livrare si plata.. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu OG 21/1992 si Legea 449/2003.
 2. Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute, sunt valabile. Drepturile Clientilor sunt cele prevazute in legislatia in domeniu. Garantia nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.

Livrarea

 1. La solicitarea Ledled.ro sau a Curierului, Clientul va face dovada identitatii sale, daca e necesar prin una sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de comanda atribuit de catre vanzator.
 2. In cazul in care clientul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre curier, a numarului comenzii.
 3. Nicio cerere de livrare a unei comenzi nu va putea fi onorata daca clientul nu indeplineste conditiile de mai sus.
 4. In cazul livrarii la locul de munca al clientului, caz in care curierul nu poate avea acces in locatia respectiva, clientul trebuie sa se asigure ca poate receptiona aceasta comanda.
 5. Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in caz contrar acesta va suporta taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari.
 6. Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile in sistem de curierat door-to-door catre cumparator sau la punctele sale de lucru, conform optiunii Clientului.
 7. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si transmiterea documentelor insotitoare, insa nu este responsabil pentru modalitatea in care coletele sunt manipulate si transportate.
 8. Vanzatorul va efectua livrarea bunurilor numai pe teritoriul Romaniei.
 9. La primirea coletului, clientul poate solicita verificarea continutului acestuia. Pentru acest serviciu, clientul trebuie sa achite o suma aditionala costurilor de transport, in valoare de 2 lei, si sa anunte in prealabil vanzatorul.
 10. Pentru livrarea coletelor in afara ariei de acoperire a curierului, clientul fie se va deplasa la hub-ul de curierat unde se afla coletul sau, fie va achita o taxa suplimentara de transport de 1 leu/km extern. Click aici pentru lista completa a localitatilor din aria de acoperire a curierului.

Campanii promotionale

 1. In cazul unei campanii promotionale organizate de Ledled.ro, acesta, in calitate de organizator isi rezerva dreptul de a intrerupe campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, e-mailuri de informare etc.).
 2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in regulamentul campaniei respective, in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

Politica de retur

 1. Recomandam parcurgerea continutului din pagina Conditii de livrare si plata..
 2. In cazul unui retur, Clientul trebuie sa furnizeze urmatoarele informatii:
  • Suma de returnat;
  • Produsele pe care le returneaza.

Forta majora

 1. Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este cauzata de un eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
 2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.